Meni

Sodobni okusi tradicije.

Po več kot 300 letih obstoja smo ponosni na dejstvo, da smo še vedno tradicionalna gostilna. Prostor, namenjen prijetnemu druženju, dobri hrani in deljenju trenutkov. Ko pripravimo jed, ki gostom prikliče spomine iz otroštva ali misel na ljubo osebo, vemo, da smo uspeli.

Vrste menijev

Degustacijski meniji.

Košček tega, grižljaj onega, požirek ravno pravega … Prepustite se nam. Ne glede na to, kateri meni izberete, vas suvereno vodimo skozi premišljen in skrbno pripravljen scenosled jedi, ki jih na vašo željo lahko spremlja izbrana kapljica. Doživite pristno lokalno okolje, s krožniki, postavljenimi v današnji svet.

KOSILO IN VEČERJA

Okusite sprehod skozi 4, 5 ali 10-hodni degustacijski meni.

Kratek štiklc

Sprehod skozi 4-hodni
degustacijski meni.

Cena: 49 €
Vinska spremljava: 28 €

Za radovedne

Dovolj radovedni za
scenosled 5 jedi?

Cena: 65 €
Vinska spremljava: 35 €

Kraljevski meni

V celoti spoznajte našo hišo,
kmetijo in okolje skozi sprehod
po meniju z več kot 10 jedmi.

V celoti spoznajte našo hišo, kmetijo in okolje
skozi sprehod po meniju z več kot 10 jedmi.

Cena: 95 €
Vinska spremljava: 49 €

DRUŽINSKO KOSILO (min. 4 osebe)

Kulinarično druženje ob 4-hodnem družinskem meniju.

Družinska
degustacija

Za družinska srečanja (min. 4 osebe), za različne
okuse in želje. 4 hodi za vse generacije.

Za družinska srečanja (min. 4
osebe), za različne okuse in želje. 4
hodi za vse generacije.

Cena: 55 €
Vinska spremljava: 28 €

NOVO: ZAJTRK

Obilen zajtrk za konec tedna, ki vas bo pustil brez besed.

Razkošno
jutro

Polna miza naših dobrot
in izbranih izdelkov
lokalnih dobaviteljev.

Cena: 20 €

Vinska spremljava
Posamezen hod lahko spremlja vinsko doživetje po skrbnem izboru sommelierja. Izbirate lahko tudi med vsemi vini v naši vinski karti.
Spremljava cocktailov
Naši standardni ponudbi vinske spremljave se bo kmalu pridružila ekskluzivna spremljava jedi s koktejli! Z alkoholom ali brez, za vsak izbran okus.

KMALU!

Meniji so po predhodni najavi prilagodljivi za večino prehranskih omejitev in alergij.
Vse menije lahko pripravimo brez glutena in laktoze, prav tako vam jih postrežemo v brezmesni obliki. Veganska in pestecarijanska izvedba sta na voljo pri 4- in 5-hodnem meniju. Pri veganskemu meniju zgornji ceni dodamo 20 % pribitka.
Posameznih jedi ne ponujamo.

Temelj našega dela

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.
Zavedamo se, da so kvalitetne sestavine pogoj za dobre jedi. Za vsako sestavino na krožniku stoji ogromno pridnih rok naših dobaviteljev, ki so morda sprva neopazni, kljub temu pa za nas nepogrešljivi. Veseli nas, da smo našli zaupanja vredne partnerje. Ker bivamo z naravo, jo spoštujemo in se od nje učimo, pa na ekološki način pridelujemo tudi svoje sestavine. Spoznajte naš Eko-lab in naše dobavitelje.
Učenje in pridelava v lastnem Eko-labu
Eko-lab nam omogoča raziskovanje, testiranje načinov pridelave in nenehne izboljšave sestavin na naših krožnikih. Od zelenjave in sadja do žit in vina. Domače, ekološko, pristno.
Zaupamo lokalnim dobaviteljem
Česar ne moremo pridelati sami, zaupamo lokalnim dobaviteljem. Ti z nami delijo podobne vrednote ter v svojem okolju izstopajo. Drug od drugega se učimo in skupaj rastemo.

Dobre duše so navdahnjene, radovedni želodci pa polni. Si želite, da se prijeten večer še ne bi končal? Ostanite pri nas še čez noč. V nov dan vas bomo popeljali z bogatim domačim zajtrkom. Morda celo zunaj, ob prvih sončnih žarkih. Naša prenočišča vam nudijo prijeten oddih od vsakdana, obenem pa vas napolnijo z energijo za raziskovanje naše okolice

Dobre duše so navdahnjene, radovedni želodci pa polni. Si želite, da se prijeten večer še ne bi končal? Ostanite pri nas še čez noč. V nov dan vas bomo popeljali z bogatim domačim zajtrkom. Morda celo zunaj, ob prvih sončnih žarkih. Naša prenočišča vam nudijo prijeten oddih od vsakdana, obenem pa vas napolnijo z energijo za raziskovanje naše okolice

Rezerviraj termin!
  • Izbor datuma in termina
  • Izbor menija in vinskih spremljav
  • Brezplačna rezervacija