-
GOSTILNA REPOVŽTipična slovenska gostilna, polna topline in spominov, z živim šankom in pogrnjenimi mizami. »Za dobre duše in radovedne želodce«, vas bo pozdravil napis pri vhodu. Z močno ukoreninjeno tradicijo in konstantnim iskanjem novega želimo ponesti naše okolje v svet. Navdih okolja in ljudi ter pestrost bogastva dolenjske zemlje nam dajejo možnost, da ustvarjamo kuhinjo s podpisom.
-
SOMMELIER, VODJA GOSTILNEGrega Repovž
-
CHEF / Traditional Cuisine Chef 2019 - Gault&Millau
Meta Repovž -
SOUS CHEFSabina Repovž
-
KUHINJAAnka Tominc
-
KUHINJASonja Tori
-
MARKETING, RAČUNOVODSTVO, STREŽBA, KUHINJAUrška Oven
-
STREŽBAAnže Repovž
-
GAZDA DRUŽINE IN VODJA KMETIJEJože Repovž

-
KUHINJA S PODPISOM || PESTROST BOGASTVA DOLENJSKE ZEMLJENAVDIH OKOLJA IN LJUDINAVDIH OKOLJA IN LJUDIKUHINJA S PODPISOMPESTROST BOGASTVA DOLENJSKE ZEMLJE